Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова днес

...
Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова днес
Коментари Харесай

Захарова: Въздушният удар по Белгород беше нанесен, след като САЩ призоваха американците да напуснат Русия

Говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова през днешния ден сподели, че въоръжените сили на Украйна са нанесли въздушен удар по нефтената база в съветския град Белгород след апела на Държавния департамент на Съединени американски щати към американците да изоставен територията на Руската федерация, съобщи ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3644
„ Знаеше ли Вашингтон? “, написа през днешния ден Захарова в Телеграм.

Захарова подсети, че на 31 март ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент Нед Прайс е призовал американските жители, които са на територията на Русия и Украйна, неотложно да изоставен тези страни.

„ Отнасяме се съществено към нашето обвързване да осведомяваме жителите на Съединени американски щати за развоя на събитията, които може да повлияят на тяхната сигурност и защитеност по време на пътешестване или престояване отвън Съединени американски щати. Отново призоваваме всички американски жители да изоставен Русия и Украйна, сподели Прайс.

Шест часа по-късно два украински хеликоптера Ми-24 пресякоха границата на Русия и нанесоха удар п обекти в Белгород, уточни Захарова, представена от ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР