Говорим само и единствено за избор на председател и програма

...
Говорим само и единствено за избор на председател и програма
Коментари Харесай

Промяната се изпуснаха. За какво си говорят с ГЕРБ

Говорим единствено и само за избор на ръководител и стратегия от законопроекти за първите седмици от новия парламент. Нищо друго не се разисква, съобщи пред кореспонденти в коридорите на Народното събрание Даниел Лорер от коалиция ПП-ДБ във връзка спекулациите, че може би към този момент има договаряния за държавно управление.

„ Разговорите ще са с ГЕРБ първоначално. Това е главното болшинство, което ще избере ръководител, в случай че ротационната скица се одобри. Ако не се одобри, ГЕРБ, както в предишния парламент, могат да си изберат книжен ръководител и да продължат нататък “, добави Лорер.
-->
По думите му диалозите сред първата и втората политическа мощ стартират по основните законопроекти, отпред с правосъдната промяна.

„ За нас е извънредно значимо не просто да си изберем ръководител на Народното събрание, а да изберем ръководител, който ще работи по целите, които ние считаме за значими за България. Надяваме се сътрудниците от първата мощ да са съгласни с нас, че правосъдната промяна, която подсигурява, че законите работят еднообразно за всички и нямаме безнаказана прокуратура, ще бъде приоритет в първия кръг от препоръчаната ротация “, сподели Даниел Лорер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР