Говорим по теми, по които обществото може да реагира и

...
Говорим по теми, по които обществото може да реагира и
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев : Политиците вдигнаха истерията с мигрантите

„ Говорим по тематики, по които обществото може да реагира и подскочи. Провокира се инстинкт да се пази пред някаква заплаха. В един от въпросите се говореше за жители с пакистански генезис. Аз не бих споделил такова нещо – имаме жители на Англия. Какъв генезис имам аз – надали обществото го интересува “, разяснява в „ Тази заран “ ген. Валери Григоров, някогашен шеф на Гранична полиция.

„ Министерство на вътрешните работи е другата тематика. Големият въпрос пред политическото управление – Министерство на вътрешните работи взима неверни решения. Ако прочетем техните реакции, виждаме, че Министерство на вътрешните работи работи несъответстващо. Изкара тежко въоръжена полиция, която би трябвало да пази, в случай че имаме терористична опасност. Те могат да провокират почит единствено при положение на тероризъм “, добави той.

Недоволството е под надпис „ Овча купел без боязън и принуждение “

„ България влезе в групата на множеството европейски страни, в които внезапно се подвигна нервността за мигрантския въпрос. Политиците подвигнаха нервността. Тя стартира в Съединени американски щати. Видяхте, че в Словакия това докара премиера Фицо. В Нидерландия имаше избор на съмнение по мигрантския въпрос. Ние влизаме в антиимигрантската вълна, заляла Европа. Което държавно управление не яхне тази вълна, ще последва случилото се с премиера на Нидерландия Рюте “, добави Милен Керемедчиев, някогашен зам.-министър на външните работи.

„ Проблем няма. В момента има всеобщо предпочитание за затваряне на границите, преследване на мигранти, всеобщо осъзнаване, че е било неточност допускането на над 2 милиона мигранти в Европа. Сега всички европейци са в предизборна акция “, уточни той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР