Говори се, че победителите в Love Island Пейдж Търли и

...
Говори се, че победителите в Love Island Пейдж Търли и
Коментари Харесай

Фаворитите на Love Island „свършиха завинаги“, тъй като разкриха „фамилация“ със звездата от „Женени от пръв поглед“

Говори се, че спечелилите в Love Island Пейдж Търли и Фин Тап са се отказали вечно на фона на известията, че той е „ имал флирт “ с Тамара Джой от MAFS.

Шампионите от „ Островът на любовта “ за 2020 година, които и двамата вземат участие в „ Бившият на плажа “ на MTV, се разделиха за първи път през април 2023 година, само че Пейдж явно от този момент е била „ предадена “, откакто открива, че Фин е бил съкровен с техния сътрудник -звездата Тамара Джой.

Въпреки признаците за евентуално събиране след " прочувствен пробив " в " Бивш на плажа ", Пейдж научи за недискретността на Фин с Тамара от " Женени от пръв взор " тъкмо преди празненството за представянето на " Бивш на плажа ", където се събраха всички членове на актьорския състав.

Източници споделиха на The Sun, че всяка опция за помиряване е изключена, като Пейдж уверено приключва всяка опция за възобновяване на романса им. Вътрешен човек разкри: „ Пейдж беше унизена от връзката на Фин с Тамара. Той беше този, който се опитваше да си я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР