Говори се, че Джо Байдън е притеснен от някои неудобни

...
Говори се, че Джо Байдън е притеснен от някои неудобни
Коментари Харесай

Президентът Байдън се тревожи за „неудобни подробности“ в доклада, които биха могли да помогнат на Тръмп да спечели

Говори се, че Джо Байдън е обезпокоен от някои „ неуместни детайлности “ в отчет за това по какъв начин е боравил с класифицирани документи, които биха могли да навредят на неговата администрация и да помогне на Доналд Тръмп да бъде определен за втори мандат.

Съобщава се, че екипът на президента на Съединени американски щати е угрижен, че следствие на специфичния прокурор Робърт Хър може да извади нескрито някои детайлности, в това число фотоси, за това по какъв начин Байдън е съхранявал документи, които биха могли да навредят на акцията му за преизбиране. Разследването беше стартирано, откакто документи от времето, когато Барак Обама беше президент, бяха открити в гаража на Байдън в дома му в Делауеър и в частен кабинет, който той е употребявал.

Сътрудниците се притесняват, че Тръмп, който също се кандидатира за повторно период, ще се опита да употребява отчета, с цел да навреди на акцията на Байдън. Въпреки че не се чака Байдън да бъде изправен пред наказателни обвинявания по случая, има опасения, че отчетът ще бъде по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР