Говори Дебора. Момичето от Стара Загора, чиято мъчителна история за

...
Говори Дебора. Момичето от Стара Загора, чиято мъчителна история за
Коментари Харесай

Дебора за Георги: Обичам го от 17-годишна! Лъжеше ме, че е разведен, насилваше ме често!

Говори Дебора. Момичето от Стара Загора, чиято мъчителна история за обич и принуждение разбуни цялата страна и съумя да изкара хиляди хора по площадите - нещо, което не се случва всеки ден. Извергът Георги Георгиев, който е бил огромната й обич, през днешния ден е нейният най-адски призрачен сън. Палач, за който не може да си спомни, без да се разплаче...

Дебора даде изявление за канала на Цанов, където описа цялата история и сподели белезите си - освен по тялото, само че и тези в душата (които, сигурно, ще заздравеят доста по-бавно). Да, момичето призна, че е имала връзка с Георги. Влюбила се в него още на 17 години.

" Той ме пускаше в дискотеката още като нямах нужната възраст, до момента в който на мои приятелки искаше пари, с цел да ги вкара вътре. Заблудих се, да, само че го обичах. От 17-годишна го обичах. Той ме лъжеше, че е разведен, тъй като бях научила, че има жена и дете. Дори ми споделяше, че желае да ми покаже документите по развода им ", показа Дебора.

Девойката съобщи, че в никакъв случай не е употребила дрога, нито се е напивала. " Винаги в ръката си имах бутилка с вода, когато съм в дискотеката. Друго не съм правила ", споделя тя. Този, който почнал флирта с нея още от началото, бил Георгиев, само че след това се трансформирал.

" Толкова пъти ме е заплашвал, постоянно ми биеше плесници и ме удряше в корема, в случай че нещо не му хареса. Не знаех за какво се държи толкоз извънредно с мен и го молех да престане, само че това му беше в характера ", споделя потърпевшата. И прибавя, че Георги е почнал даже да я души, само че твърдял, че знае до каква степен да стигне и да спре.

" Веднъж припаднах от следващото душене, бях ужасена след това. Не съм ходила в дома му в никакъв случай, срещахме се единствено в дискотеката ", признава Дебора.

Тагове: Дебора Георги Георгиев Дебора от Стара Загора Стара Загора дискотека извергът Георги Георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР