Говорейки за варварска война, Митрофанова пропусна да спомене зверствата на

...
Говорейки за варварска война, Митрофанова пропусна да спомене зверствата на
Коментари Харесай

Митрофанова скочи да брани Альоша в Пловдив, изпрати гневно писмо...

Говорейки за " варварска война ", Митрофанова пропусна да спомене зверствата на Русия в Украйна, кланетата в Буча и ужасното безчинство над Мариупол.

Писмото е изпратено от Митрофанова до ръководителя на общинския съвет в Пловдив Атанас Узунов с изказване на ръководителя на съветската Дума Вячеслав Володин във връзка самодейността за ремонт на патетника на Альоша в Пловдив.

 

Днес с пропагандното писание са осведомени всички общински съветници. Писмото пък пбликува във Фейсбук един от вносителите на предлагането за ремонт Владимир Славенски.

 

.

.

.

 

Изявлението на Володин съдържа всички познати пропагандни разкази и закани на Кремъл какъв брой неприятно ще стане, в случай че бутнем руския боец, застанал високо над Пловдив и паметника на Васил Левски в града.

" Партията ДСБ, известна с гневната си русофобия, е пореден покровител на прозападната ориентировка на България и дейното ѝ присъединяване във всички случки на НАТО ", написа в писмото.

 

Именно двама депутати от ДСБ - Владимир Славенски и Йоно Чепилски, излязоха с големият каменен  руския солдат на Бунарджика да бъде демонтиран и изместен в Музея на социалистическото изкуство.

 

, че Альоша символизира униженията към българския народ.

 

" Отгоре имаме гранитна фигура на руски боец с височина 10,5 метра, с постамента - 13 метра. Отдолу - 2,5 метра скулптура на Васил Левски. Винаги обаче - освен на 19 февруари, или на 18 юли, постоянно има цветя пред Левски. Мисля, че с това пловдивчани доста ясно демонстрират кое е по-важно за тях. В интервала 1944-1947 година България е окупирана от Червената войска, в нея се построява тоталитарен комунистически режим, който е извънредно наказателен към своите жители. Този монумент, изправен на върха на тепето в Пловдив, символизира точно тези унижения на българския народ ", сподели още той.

" Поредната безразсъдна демонстрация на представители на ДСБ е откровена проява на надменно отношение към историята на своята страна, лицемерен опит да се посегне на нашите приятелски нации, маниакално и обезверено предпочитание да се принизи героичният героизъм на руските бойци ", се споделя още в изказването на Володин, изпратено от Митрофанова до пловдивските общинари ", пръска агитация съветската власт в писмото.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР