Джо Паскуале разкрива, че се е набил на лосови рога в Skegness

...
Говорейки в подкаста на White Wine Question Time на Кейт
Коментари Харесай

Говорейки в подкаста на White Wine Question Time на Кейт Торнтън, той каза, че се е спънал на сцената и е паднал върху рогата – на косъм е изпуснал торса си.

"Почти умрях, наистина го направих. Бях толкова близо!", обясни звездата от I'm A Celeb, добавяйки: "Това ме удари само в задната част на крака.

"В act Имам страхотен голям чифт лосови рога и те са огромни неща. Имат тези огромни зъбци, които стърчат и проблемът е, че трябва да ги сложа на главата си и си казвам „Сложих твърде много пяна на косата си“.

„Но в края на действам, завесите се спуснаха и целият ми реквизит е разпръснат из цялата сцена и те угасиха светлините, очевидно.

„Когато започнах да прибирам всичките си реквизити, и буквално се препъвах моята лосова глава."

Майка, която загуби малко дете при пожар в каравана на Skegness за строги проверки за безопасност

Паскуале, който е на 61 -годишен, настоя, че е „доста пъргав за моята възраст“.

Оприличавайки инцидента с „Мисията невъзможна“, Паскуале описа как е избегнал по-сериозно нараняване.

“ И така, единият ми крак беше на земята, а другият висеше някъде отдясно и успях да се избутам, торсът ми премина през главата на лоса.

Прочетете още развлекателни истории:
Актрисата остана обляна в сълзи, когато един човек се появи на шоуто, превъзбуден, след като свири почти до разпродаването на публиката

Зад кулисите с Дейвид Харбър

„Беше като Том Круз... аз всъщност също се обърна на гърба ми, всичко това за част от секундата.

„Всичко беше на забавен каданс и докато слизах, главата на лоса ме удари само в задната част на крака. Наистина ме болеше, но си помислих, „о, няма страшно“.

Избирайки да не бърза до местната спешна помощ в събота вечер, лекарят на заведението го закърпи, преди да отиде в болницата на Бридлингтън нагоре по бряг на следващия ден, където му бяха направени седем шева преди шоуто му същата вечер.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР