Говорейки на среща на полицейския съвет в Лондон, сър Марк

...
Говорейки на среща на полицейския съвет в Лондон, сър Марк
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Мет предупреждава, че силата е „изгубена“ от протестите в Газа, тъй като се разкриват пълните разходи

Говорейки на среща на полицейския съвет в Лондон, сър Марк сподели, че интервенция „ Брокс “ – отговорът на Мет на последствията от войната в Лондон – са включвали 15 000 смени.

Сър Марк добави, че митингите са наложили офицери да бъдат ситуирани от разнообразни елементи на силите „ по-тромаво, в сравнение с бих желал “.

„ Ние сме съществено – и чакам в дълготраен проект – изкривена форма, както организационно, по този начин и това визира доста хора “, сподели той. „ Имаме над 800 отворени случая на закононарушения от ненавист, по които работим, което ще отнеме хиляди часове на чиновниците, с цел да ги разгледаме и да се опитаме да надигнем нарушителите пред правораздаването.

„ И това е в подтекста на, от 7 октомври до през днешния ден, спрямо това време предходната година, имаме към дванадесеткратно нарастване на антисемитските закононарушения от ненавист и трикратно нарастване на антимюсюлманските закононарушения от ненавист.

„ Поради нашите основи - някои от нашите човешки запаси и образование и разрастване и ръководство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР