Говорейки на медийна кръгла маса, Хуанг не потвърди съобщенията, че

...
Говорейки на медийна кръгла маса, Хуанг не потвърди съобщенията, че
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Nvidia предполага, че Малайзия може да бъде център за „производство“ на AI, тъй като Югоизточна Азия разширява центровете за данни

Говорейки на медийна кръгла маса, Хуанг не удостовери известията, че Nvidia договаря с YTL, чиито ползи обгръщат комунални услуги и телекомуникации, цимент, строителство и развиване на парцели. Но той сподели, че " YTL е изключителна компания и има необикновено водачество и завещание. "

Малайзия „ е доста значим център за компютърната инфраструктура на SEA. Това изисква достъп до земя, уреди, сила, което е извънредно значимо “, сподели той. „ Мисля, че YTL може да изиграе огромна роля в това. “

Експертният опит на Малайзия в пакетирането, сглобяването и други аспекти на производството го прави доста подобаващ за производството на изкуствен интелект, сподели Хуанг. Той сподели, че Nvidia работи с 80 започващи AI компании в страната.

„ Тук в Малайзия инфраструктурният пласт на изчислителните центрове за данни, който е една от най-важните елементи на AI и облака, е доста сполучлив тук “, сподели Хуанг.

Югоизточна Азия евентуално ще бъде център за AI компютри, тъй като страните се нуждаят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР