Готви се капан! Антикризисно правителство с третия мандат - новата

...
Готви се капан! Антикризисно правителство с третия мандат - новата
Коментари Харесай

Мая, Корнелия и Христо в анти/комунистическо правителство – за спасението на двете дами

 " Готви се капан! " Антикризисно " държавно управление с третия мандат - новата синхронизираната мантра на Демократична България и Българска социалистическа партия!   и четат от един и същи пищов концепцията за " техническо " държавно управление с къс мандат до пролетта!? Защо ли зървам авторството на Лаборанта по ръководство на рецесии - другарят Иван Костов? “, написа в собствен пост Евгений Михайлов. 

Той напомня по какъв начин на 14 януари 1997 година на съвещание на Народно събрание на Съюз на демократичните сили Костов упорствал за малко програмно-експертно държавно управление на " спасението “ с Българска социалистическа партия на. Костов бил неодобрен, а по-късно Съюз на демократичните сили печели парламентарните избори.

Сега още веднъж е в ход интервенция " Идеологическо доближаване “, в случай че въобще има идеологически разлики. Демократична България,ИБГНИ и Българска социалистическа партия се надяват някак си да спазарят държавно управление с третия мандат, който може да бъде връчен и на . Да го връчат на най-малката партия, предлага Атанас Атанасов от Демократична България. Същият Атанасов, който от прокурор на Българска комунистическа партия в Разград в този момент се афишира за " антикомунист “.

 и  са ясни – за тях нови избори могат да ги смъкват дефинитивно от барикадата от плюш и дунапрен, на която са седнали комфортно. Къде се навира обаче в този капан, в случай че не е умислен в лабораториите на " Демократична България “. И какъв брой идеологически е разграничен Иванов от Корнелия и Мая, та се постанова доближаване. И по какъв начин счита да вкара в клопката и Има Такъв Народ, откакто самият той не влезе в техния.

Трифонов към този момент не бил другар с Манолова, разгласи сценаристът Филип, като че ли това е доста значимо за страната. Важно е само за Мая, на която й остана единствено гърба на Радев. Иванов не е бил другар с Трифонов и това е ясно. Но за какво не му е ясно, че без Има Такъв Народ кабинет с третия мандат няма да има. Може с помощ от " другари “, само че те са в листата за изчегъртване.

Губене на време, празни приказки и терен за всевъзможни политически конспирации ще е опитът на Мая, Корнелия и Христо да създадат държавно управление " на спасението “. Ако съумеят, то ще избави единствено Нинова и Манолова за известно време, само че продължително ще удари по – след не/очакваното идеологическо доближаване.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР