Готвач на Burger King, Кевин Форд, който се превърна в

...
Готвач на Burger King, Кевин Форд, който се превърна в
Коментари Харесай

Служител на Burger King, който получи „обиден“ подарък, след като никога не е пропуснал смяна, си купува мечтан дом

Готвач на Burger King, Кевин Форд, който се трансформира в интернет сензация, откакто получи „ добра “ чанта като премия за това, че в никакъв случай не е пропущал shift, купи къща с част от парите, събрани от акция за групово финансиране.

Кампанията беше стартирана от дъщерята на Форд, откакто потребителите на обществените медии разкритикуваха „ обидния “ подарък, който включваше билет за кино и чаша Starbucks.

Форд, който работеше на интернационалното летище МакКарън в Лас Вегас, получи към $350 000 от акцията GoFundMe, макар че в началото събра съвсем $500K. Той употребява половината от това, с цел да си купи къща с три спални в Pahrump, Невада, която се гордее с ограден двор и зашеметяваща панорама към планината.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Самолетът избухна в пламъци на огромно летище, до момента в който се виждаше по какъв начин огънят го раздира аероплан

Форд разкри, че възнамерява да влага повече от облагите си в дома си. Преди това той загатна, че употребява средствата, с цел да посети внуците си и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР