gotvach.bgПочти няма човек, който да не обича мандарини. Те са

...
gotvach.bgПочти няма човек, който да не обича мандарини. Те са
Коментари Харесай

Минус 5 килограма за 3 дни

gotvach.bg

Почти няма човек, който да не обича мандарини. Те са дребни и сочни цитрусови плодове, носещи прохлада и приятност когато и да е на годината. Множество изследвания изрично са потвърдили здравословните качества на мандарините. Освен че засилват имунната система, тези плодове унищожават раковите кафези, стопират инфекциите и дори топят мазнините. Точно заради последното им качество ви представяме иновативна диета със сок от мандарини.

 

 

Известно е, че в една чаша прясно изцеден сок от плода се съдържат едвам 35 килокалории, никакви мазнини, една единица белтъчини и 8 грама въглехидрати. Това е съвършеният коктейл за намаляване, тъй като съдържащата се в него плодова киселина успешно потиска апетита.

Прясно изстисканите сокове от цитрусови плодове са богати на витамините С и Р, калий и фолиева киселина. Те покачват виталния тонус, понижават умората, укрепват кръвоносните съдове. Също по този начин заради множеството си потребни съставки сокът от мандарини засилва метаболизма и доставя организма с нужните му витамини и минерали, до момента в който сте подложили тялото си на хранителен режим.

Диетата със сок от мандарини има два разновидността – тридневна и десетдневна. Тя е противопоказна за хора, които имат хранителни алергии към цитрусовите плодове, както и за такива със болести на стомашно-чревния тракт, бъбреците и черния дроб. Диетата изисква избрана подготовка, преди да я започнете. Седмица преди началото ѝ, без значение кой вид изберете, би трябвало да спрете да консумирате месо и хляб.
Тридневна диета с мандарини

Изцедете сока от кг и половина мандарини. Използвайте меки и леко застарели, с цел да пуснат повече сок. Разделете течността на три равни елементи, които се пият заран, обед и вечер. 

На закуска с изключение на сока хапнете два варени жълтъка. 

На обяд с напитката хапнете две ябълки и 100 грама бяло месо. 

За вечеря е ред на сок, една ябълка и 150 грама пуешко месо. 

Освен сока от мандарини по ваше убеждение денем би трябвало да изпиете най-малко три литра вода и две чаши зелен чай. 

Диетата подсигурява събаряне на най-малко пет кг.

 
Десетдневна диета с мандарини

Десет дневната диета би трябвало да се съблюдава прецизно, само че в случай че съумеете да го извършите, ви е обезпечено свалянето на 7 кг. 

За закуска би трябвало да се хапват две ябълки и да се пият 150 мл прясно изцеден сок от мандарини. 

За обяд хапнете 2 яйца без сол и пийте 300 мл сок от мандарини. 

За вечеря може да се ядат 150 грама варено пилешко бяло месо, 300 грама кисело зеле, чаша чай. Или за вечеря яжте 200 грама морска риба, задушени, варени зеленчуци и мандарини като десерт. 

Преди да си легнете, изпийте 150 мл сок от мандарини.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР