Готови, старт, розе! Гмурнете се в лятото и открийте най-новото

...
Готови, старт, розе! Гмурнете се в лятото и открийте най-новото
Коментари Харесай

Гмурнете се в лятото и открийте най-новото ни „ледено“ шампанско

Готови, старт, розе! Гмурнете се в лятото и открийте най-новото ни „ ледено “ шампанско. Представяме Moët Ice Impérial Rosé, първото розе шампанско в света, основано, с цел да му се насладите с лед. Свежа и ярка розе разновидност на революционното Moët Ice Impérial.

Moët Ice Impérial Rosé прави своя дебют в най-модерните заведения в България през лято 2017, като вълнуващо розово допълнение на Moët Ice Impérial, първото шампанско в света особено основано да се употребява с ледНай-новото Moët прекарване под слънцето ще охлади горещите дни със стил-.

Лятото е моментът за шерване на неповторими преживявания с положителни другари. Без значение дали сте на плажа, на терасата или край басейна, Moët Ice Impérial Rosé е пресен и ослепителен нов метод да се насладите на всеки миг от слънчевите празненства с другари.

Moët Ice Impérial Rosé е идеално попълнение в THE NOW. Това шампанско е основано, с цел да се споделя с другари, които живеят за мига и се любуват на живота на макс. THE NOW е покана да се потопите в света на Moët и няма по-добър метод да го извършите „ on the rocks “ от свежия и ослепителен Moët Ice Impérial Rosé. Така, че вземете огромна чаша за каберне, напълнете я с Moët Ice Impérial Rosé, прибавете три кубчета лед и се подгответе за блестящо лято.

Свежо, блестящо и с лед, Moët Ice Impérial Rosé разчупва обичайните „ правила “ на шампанското със своя усет и жанр. Със своите 275 години опит, потвърдена храброст и savoir-faire, единствено Moët & Chandon можеше да открие този нов метод да се насладите на розе шампанското.

„ Революционният дух на Moët & Chandon е именит. С Moët Ice Impérial създадохме първото шампанско, направено особено, с цел да се сервира с лед. Сега първи развиваме и розе вариацията му, “ споделя Стефан Баскиера, президент и изпълнителен шеф на Moët & Chandon. „ Moët Ice Impérial Rosé е изцяло нов метод да се насладите на розе шампанско и отговарящ мотив да #openthenow “.

Moët Ice Impérial Rosé има лъчезарен, блестящо розов цвят със златни оттенъци. Впечатляващият му букет от аромати включва благоуханни череши и червени боровинки с нотки на сочни летни плодове като смокини и нектарини и вкусен намек за гренадин. Сочният му усет съвършено комбинира наслада и компактност. Сладостта на алените плодове последователно се разсейва и отслабва, реализира се необикновен баланс сред прохлада и плодов усет, а завършекът е ободрителен с леко сладко-горчиви нотки на розов грейпфрут.

„ Новият Moët Ice Impérial Rosé се причислява към извънредно сполучливия Moët Ice Impérial и дружно образуват една от най-революционните ни серии шампанско, “ споделя Беноа Гуез, началник на избите на Moët & Chandon. „ Moët Ice Impérial Rosé е новаторска разновидност на шампанското „ on the rocks “ от Moët & Chandon и дава извънредно богато, плодово преживяване с неподрaжаем, чист и пресен край. “

Това лято открийте Moët Ice Impérial и Moët Ice Impérial Rosé  в най-модерните места в София, Пловдив и изключително край морския бряг.

Moët Ice Impérial също ще ни разхлажда през горещите месеци с неустоимите си аромати на тропически плодове и извънредно плътния си и богат усет, който разкрива цялостния си искра в огромна чаша с три кубчета лед. Това лято ще имате опцията да се сдобиете с първото шампанско с лед в специфичен пакет за яхти, включващ 2 бутилки Moët Ice Impérial, 4 бели чаши Moët и дървено съндъче, което да бъде вашата стилна ледарка на борда.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР