Готови сме да реализираме втория мандат като общ с ГЕРБ-СДС“.

...
Готови сме да реализираме втория мандат като общ с ГЕРБ-СДС“.
Коментари Харесай

Атанасов разсмя залата, кани ГЕРБ/СДС да участват във втория мандат

„ Готови сме да осъществяваме втория мандат като общ с ГЕРБ-СДС “. Това разгласи парламентарната естрада ген. Атанас Атанасов от „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Депутатите разискват изтеглянето на Мария Габриел като номинация за министър председател.

„ Днес е един заоблачен ден за българската народна власт, дали слънцето ще пробие зависи от тази зала, другояче ще последва градушка. ПП-ДБ удостоверяваме готовността да осъществяваме този мандат като общ, т.е. народен с ГЕРБ-СДС. Премиер – взаимноприемлива кандидатира, излъчена от ГЕРБ-СДС. Запазване на сегашната конструкция на Министерския съвет “, съобщи Атанасов.

„ Това е предложение с израз на подготвеност да осъществим уговорките, които обществено поехме преди 9 месеца ”, сподели той.

Думите на Атанасов наподобява откровено разсмяха залата и стартира скандиране: „ Още! Още! “

„ Сега разбрах за какво не пуснахте камерите на Българска национална телевизия. Не съм вярвал, че ще видя сходно оскърбление в тази зала. Вие да се молите, а ГЕРБ да се смеят “, отговори на Атанасов Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

„ Другото, което не се сетихте, е да предложите Борисов за министър председател “, сподели още Свиленски.

„ Това беше обществено политическо харакири! “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР