Готова съм да подам оставка, ако се наложи. Оставката е

...
Готова съм да подам оставка, ако се наложи. Оставката е
Коментари Харесай

Кметицата на Габрово готова да хвърли оставка

Готова съм да подам оставка, в случай че се наложи. Оставката е в моя джоб от първия ден, в който има решение за избора ми на кмет . Това съобщи кметът на Габрово Таня Христова пред Нова телевизия.

Тя още веднъж уточни, че в Габрово няма ромско гето. Относно митингите от последните дни Христова заяви, че през вчерашния ден по време на изключителната сесия на Общинския съвет се е изготвило послание към жителите, в което ясно се показва, че внушенията, че в града целеустремено и проведено се притеглят роми, са погрешни.
 Габрово се готви за огромен митинг Обновена
Габрово се готви за огромен митинг

На снощния митинг униформените смъкнаха шлемовете и щитовете си и бяха приветствани от стачкуващите

По думи на кмета едно от условията, с цел да се получи общинско жилище в Габрово, е да се живее там най-малко 10 години. Тя отхвърли в града да има настанени лица в противозаконни жилища и подсети, че сега се събарят противозаконни здания.

Най-важното, което би трябвало да създадем в този момент, е да върнем реда и спокойствието в Габрово , безапелационна бе Христова.

Припомняме, снощният митинг в града мина без ексцесии и конфликти сред стачкуващи и жандармерия. Униформените даже смъкнаха шлемовете и щитовете си, с което заслужиха аплодисментите на протестиращите.
 Шефът на полицията в Габрово е подал оставка Обновена
Шефът на полицията в Габрово е подал оставка

След като Борисов и Маринов му желаеха оставката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР