Готова е здравната карта на област Варна. Под председателството на

...
Готова е здравната карта на област Варна. Под председателството на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 7 октомври

Готова е здравната карта на област Варна. Под председателството на регионалния шеф проф. Андрияна Андреева Комисията за разработване на документа одобри окончателния му тип. Данните демонстрират, че към сегашния миг има дефицит от 1200 медицински сестри, нужни за оказване на качествени грижи за популацията на Варненска област.

Тръгвайки за лятна отмора, пътуващите аварират на пътното платно. Преминават голям брой коли, до момента в който най-после стопира един, а зад кормилото е старши служител на реда Иван Василев от Общинска полиция - Варна.

Броят на леглата за болнично лекуване в област Варна ще бъде повишен с 10%. Това става факт с решение на Комисията за разработване на регионална здравна карта. Необходимите кревати за региона все още са 3195, 2109 са за интензивно лекуване, а други 1086 кревати са за психиатрия, палеативни грижи, физиотерапия и дълготрайно лекуване. Така в новата здравна карта на област Варна леглата за интензивно лекуване стават 2261

За втори следващ уикенд сектор от ул. „ Девня “ ще бъде напълно затворен за придвижване. Причината е осъществяване на строително-ремонтни действия, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР