Гостенка на легендарния хотел Ritz от Малайзия и собственик на

...
Гостенка на легендарния хотел Ritz от Малайзия и собственик на
Коментари Харесай

Парижки хотел намери изгубен пръстен за 750 000 евро в прахосмукачка

Гостенка на именития хотел Ritz от Малайзия и притежател на загубен пръстен за 750 000 евро, в последна сметка беше зарадвана, откакто защитата го откри в торбичка на прахосмукачка.

Преди 2 дни полицията в Париж е известена, че пръстен на стойност 750 000 евро е липсващ от именития хотел Ritz, а в обществените мрежи стартират да се популяризират теории за подробно плануван и целеустремен обир или немарливост на хотелския личен състав.

Гостенката на хотела от Малайзия и притежател на пръстена в последна сметка беше зарадвана, откакто защитата откри пръстена в торбичка на прахосмукачка.

Клиентката, разказана като малайзийска бизнесдама, по-рано оповестява на полицията, че е оставила пръстена на маса в стаята, до момента в който е разглеждала магазините в града за няколко часа. Когато се върнала, пръстенът липсвал.

Ден след подадената тъжба, личният състав разгласи, че към момента изследва всички следи, а прокуроратурата беше подготвена да поеме случая, в случай че съмненията сочат към апаш . „ Говорим за колосална загуба “ , сподели по-рано източник от градската прокуратура.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР