Гост-лектор в МП Аутсорсинг на проекти и компании“ беше Венцислав

...
Гост-лектор в МП Аутсорсинг на проекти и компании“ беше Венцислав
Коментари Харесай

Гост-лекция на Венцислав Касамски, директор Бизнес развитие на МОДИС – България, в МП „Аутсорсинг на проекти и компании“

Гост-лектор в Министерство на правосъдието „ Аутсорсинг на планове и компании “ беше Венцислав Касамски, шеф Бизнес развиване на МОДИС – България.

Неговото интерактивно ревю насочи вниманието на студентите към забавния въпрос „ Какво продаваме – артикул, услуга или решение? “. От отговора на този въпрос значително зависи тактиката на продажбения развой.

Наред с забавните въпроси за структурата на продажбения развой, каналите за продажба, растящите провокации, лекторът показа концепцията „ Успех на клиента “ (customer success). За да реализират мечтаните резултати, в актуалните организации се обособява функционалността „ Успех на клиента “ – хора и звена непрестанно проучват наличната информация за клиента, с цел да подкрепят ръководството на взаимоотношенията с него. Обособяването на тази активност дава по-добри шансове за прогнозиране на държанието на клиента, в това число за опциите и възможностите той да се трансформира в дълготраен сътрудник на търговеца.

В гост-лекцията на Венцислав Касамски участваха голям брой образци от богатия му професионален опит.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР