Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че

...
Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Г-н Рашков, признавам си, че локвата на Капитан Андреево е моя

Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите признания, че съм мафиот и началник на проведена незаконна група “Седем-осми ”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята незаконна активност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и представителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, с цел да потвърдят моите изказвания.
Даже още по-лошо – преди те говореха непрестанно в общественото пространство какъв мафиот съм аз, а в този момент мълчат.

Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над проведената престъпност в България има чадър, институциите не работят и даже мафиот, който обществено си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София. Затова, господин Рашков, в този момент ще подхваща още по-сериозен ход.

Признавам си, че локвата на “Капитан Андреево ” е моя. Тя единствено се води държавна, само че моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз напряко съм я присвоил.
Локвата на “Капитан Андреево ”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, тъй като я досипвам постоянно с минерална вода и по този начин имам основанията да взимам повече пари.
„ Парите систематизирам, както следва – оставям единствено 20% от таксите на страната, а 80% прибирам аз.

Господин Рашков, натрупал съм доста пари, държа ги кеш у дома в “мазътъ ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се натрупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може разумно да конфискувате голямата сума пари. Тя ще е безспорното доказателство за моите закононарушения.

Доказателства за това, че локвата на “Капитан Андреево ” е моя имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – народен представител от Политическа партия, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – представител на кабинета и Константин Вълков – публицист в “Дарик Радио ”. Ако лицата, които показах бъдат в детайли разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята незаконна активност на “Капитан Андреево ”.

Господин Рашков, вие сте стожер на битката с корупцията и имам вяра, че ще обърнете внимание на моя цивилен сигнал, който в действителност е признание.
Да се свършва един път вечно с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая страна напред.

Слави Трифонов – виновен, само че безсънен жител.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР