Господин Главчев има шанс да покаже как ще изглежда едно

...
Господин Главчев има шанс да покаже как ще изглежда едно
Коментари Харесай

Цънцарова с гаф в ефир, нарече Асен Василев вицепремиер. Гостите: Слава Богу, че не е бил…

Господин Главчев има късмет да покаже по какъв начин ще наподобява едно служебно държавно управление, чиято цел е да провежда предварителните парламентарни избори и да отиде да си почива. Това съобщи политическият анализатор Георги Харизанов в студиото на bTV.
„ Главчев беше тясно обвързван политически, до момента в който не беше определен за деполитизирана позиция “, съобщи още той. За това дали си прави добре работата като началник на Сметната палата, Харизанов уточни, че „ няма доказателства за противоположното “, като добави, че „ някои институции би трябвало да работят безшумно, те не са суперзвезди “.
За изявлението на Бойко Борисов, че не са се виждали от 10 години, като се има поради че Главчев не беше определен от дълго време да управлява Сметната палата, Харизанов посочи, че е „ желал да каже, че не са се виждали от доста време, ясно е посланието “.
Иначе той мощно се съмнява, че Бойко Борисов се опасява от „ Продължаваме промяната “.
Докато питаше госта си дали Димитър Главчев би се спрял на Асен Василев за финансов министър, Мария Цънцарова позволи неточност и го назова вицепремиер, предава Блиц.
Харизанов обаче незабавно я поправи:
„ Слава Богу той не е бил вицепремиер, а единствено финансов министър. Ясно е посланието ви, че той е значим и по тази причина го повишихте, до последно имаше различия кой е министър председателят Василев или Денков “, отвърна я Харизанов.
И аз като Бойко Борисов на едро ги приказвам нещата “, опита се да се оправдае Цънцарова.
Тя смени тематиката с вътрешния министър Калин Стоянов и той ли е бил заложникът за кабинета в случай, че няколко пъти се е стигнало до консенсус по време на договарянията.
„ Служебният кабинет би трябвало да е спокоен. В огромна степен от него зависи какви ще са резултатите от изборите. Г-н Главчев има късмет да покаже по какъв начин би трябвало да наподобява едно служебно държавно управление. Историята не стартира с него, няма да свърши с него и никой не е дал своя вот за него. Служебно държавно управление може малко да успокои обществото, което направихме всичко допустимо да разбуним “, сподели още той.
„ Избори 2 в 1 ще е положително за всички, най-много за евродепутатите, които ще са по-легитимни и ще показват България с по-голямо самочувствие “, счита Харизанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР