Господари на ефира стартираха поредица от репортажи, разкриващи корупционните практики

...
Господари на ефира стартираха поредица от репортажи, разкриващи корупционните практики
Коментари Харесай

Удар по корупцията! Крупна схема за рекет и изнудване на бизнеса от висш чиновник в НАП лъсна в репортаж на "Господари на ефира"

„ Господари на ефира ” стартираха поредност от репортажи, разкриващи корупционните практики на проведена тайфа, с център Национална агенция за приходите, която рекетира бизнеса.

От месеци екипът на предаването работи по разкриването на крупна скица за рекет и изнудване на бизнеса, в която са забъркани някогашни и сегашни чиновници на Националната организация по приходите.
В петък бе излъчен описа на предприемач, който неведнъж е изнудван да дава рушвети, с цел да си обезпечи „ спокойна” работна среда. Пред камерите на екипа той описа за издевателството и изнудването, на които е подложен от държавен чиновник на висок пост в Национална агенция за приходите.
Скандални фрагменти разкриват цялата рекетьорска скица. Поредният образец, за това, че е мит изказванието, че в България няма корупция. Дали пък това не е една от аргументите огромните вложители да странят от страната ни?!

Видео на долната скица за рекет може да видите ТУК!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР