Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с

...
Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с
Коментари Харесай

Борисов: Петков и Василев, как да дебатирам с вас, след като поръчахте незаконния ми арест?!

" Господа Петков и Василев, по какъв начин си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте противозаконния ми арест?! Потвърден като противозаконен на две правосъдни инстанции. " Това написа във фейсбук водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов в късния следобяд в неделя.

" Бих дебатирал с всеки жител, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие господин Петков, нито Вие господин Василев, отговаряте на този профил. Пожелавам Ви още хрумвания за черна акция, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори. Живеем в демократична страна, в която нас, жителите, не ни е боязън! ", добави някогашният министър-председател.



По-рано през днешния ден водачите на „ Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев поканиха публично водача на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на партията по негов избор на двоен спор. 

" На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне обратно към провалената политика на прехода или да построи изменена България. Всички социологически изследвания демонстрират, че или „ Продължаваме промяната “, или ГЕРБ ще има най-големи шансове да образува държавно управление.

Всеки български жител заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това непосредствено от водачите на двете обединения, които могат да очертаят пътя на идващото ръководство на България ", написаха от Политическа партия до ГЕРБ.
 
" Затова Ви каним на обществен спор на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – сред Вас, дружно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим по какъв начин ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, по какъв начин ще подтикваме икономическия напредък, тъй че България да не бъде най-бедната страна в Европейски Съюз, по какъв начин може в страната ни да има положителни лечебни заведения и учебни заведения, по какъв начин ще продължим да усилваме приходите на работещите и пенсионерите и по какъв начин ще подкрепим младите фамилии и децата.

Тези въпроси са значими за всички български жители, а ние сме задължени да дадем отговорите.

Нашият народ не може да бъде лъган повече, по тази причина водачите, които носят отговорност, би трябвало да бъдат част от този спор. Ако Вие откажете присъединяване, г-н Борисов, лидерски спор няма да има, тъй като е ясно, че точно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете още веднъж министър-председател или не. 

Призоваваме Ви да не Ви е боязън, господин Борисов! Очакваме отговора Ви допустимо най-скоро, с цел да създадем нужната организация ", се споделя в писмото на Кирил Петков и Асен Василев до Бойко Борисов.

ТЕМА преди 5 часа 2788 преди 19 часа 4816 преди 20 часа 1354
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР