Горивото по традиция е сред най-високите оперативни разходи за превозвачите.

...
Горивото по традиция е сред най-високите оперативни разходи за превозвачите.
Коментари Харесай

Спестено гориво е това, което не е изразходено

Горивото по традиция е измежду най-високите оперативни разноски за превозвачите. Всяка стотинка, която не се изразходва за гориво, се трансформира в капитал за транспортните компании. Всеки управител на флот ще Ви каже, че даже във времена на на ниска цена дизел, ефикасните камиони имат извънреден бизнес смисъл. Производителите на коли най-добре схванаха тази тактика и към този момент провокират същинска гражданска война в технологиите за възстановяване на горивната успеваемост, пуснаха камиони на газ и напълно електрически транспортни средства за транспорт на пасажери и товари. В доста връзки секторът даже изпреварва леките коли с въвеждането на нови системи за подвижност и самостоятелно ръководство.

RENAULT TRUCKS e подготвен да покаже пред българската аудитория напълно електрическият лекотоварен Master Z.E. Ако го подозирате в по-малък товарен размер, поради технологията, грешите – вместимостта е непокътната напълно, като тази в стандартния дизелов вид с един остроумен ход - батериите са инсталирани под предните седалки. Освен това може да бъде извънредно адаптивен към съответни потребности - предлага се в шест разновидности: четири разновидността ван и два разновидността на шаси кабина (самосвал или бордова надстройка) за работа в градска среда. Master Z.E. ще бъде показан от 6 до 8 юни на Летище Лесново, по време на интернационалното ревю за тежкотоварни коли TRUCK EXPO 2019.

Там RENAULT TRUCKS ще провокира еко стандартите и при камионите с най-новия мотор Euro 6. D & D WIDE 2019 изразходва 7% по-малко гориво, а T HIGH впечатлява експертите с нова версия на Optivision, Eco Cruise Control и 3% усъвършенствана горивна успеваемост, както и с новостите за лидера в интериора и екстериора за оптимален комфорт.

VOLVO няма да отстъпи от еко трендовете на ревюто и на йота с FH Reloaded - трансформация на Volvo FH, проектирана да понижи разноските за гориво, с увеличена продуктивност на камиона и оптимално положителни условия на работа за водачите. Volvo FH с I-Save залага на цифрата 7 (процента) – с толкоз по-малко гориво изразходва при транспорти на дълги дистанции, без да се усети какъвто и да е компромис с динамичността на придвижване.


Когато приказваме за икономисване на гориво, положението на гумите е от основно значение. За първи път на TRUCK EXPO 2019 ще бъде показана софтуерна иновация за надзор на налягането в гумите, създадена и патентована от българи. ANCOL-CTIS е единствената в света система с конектор без уплътнител за понижаване на спирачния път и увеличение стабилността на пътя. На езика на потребителите това значи 30% спестовност на гориво, до 40 на 100 по-дълъг живот на гумите и с 80% по-добро сцепление, което понижава риска от аквапланинг и усилва проходимостта на автомобила, като приспособява налягането в гумите съгласно терена и ситуацията. Посетителите на ревюто ще могат да видят тази система, създадена за селскостопански машини, за транспортни средства (автобуси, камиони и ремакета, военна и минна техника), както и за леки коли и SUVs.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР