Горивото е навсякъде и е налично по безиностанциите, успокои отново

...
Горивото е навсякъде и е налично по безиностанциите, успокои отново
Коментари Харесай

Премиерът потушава бензиновите страсти: Има гориво, навсякъде е! ВИДЕО

Горивото е на всички места и е налично по безиностанциите, успокои още веднъж министър председателят Кирил Петков, който организира незабавна среща с представители на Българската петролна и газова асоциация за положението на пазара на горива и запасите с тях.

" Имаме в огромни количества горива, няма никакъв проблем по цялата верига. Единствената причина, по която е имало суматоха, са няколко фотоси от дребни бензиностанции, които са изпратени в голям размер под политическа или хибридна офанзива. Тези хора са свързани с младежката организация на ГЕРБ. Създава се суматоха за няколко часа, без да има никаква причина за това ", разкри той.

" Ако търсенето се усилва 10-15% е обикновено, само че в случай че е 3-4 пъти е, меко казано, необичайно. Добрата вест е, че стресът беше преодолян и пазарът устоя на този напън ", разясни енергийният министър Александър Николов.

" Усетим ли сходно разлюляване оттук-нататък, ние ще имаме съгласуван отговор и връзка, с цел да не се поддават хората на всички неистини ", заключи министър председателят Петков.

Вижте!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР