Горещият конфликт между Запада и Русия, ако се случи, няма

...
Горещият конфликт между Запада и Русия, ако се случи, няма
Коментари Харесай

Путин: В случай на конфликт между Запада и Русия няма да има специална военна операция, а съвсем друга война

" Горещият " спор сред Запада и Русия, в случай че се случи, няма да се ограничи до специфична военна интервенция, " това ще бъде напълно друга война ", сподели съветският президент Владимир Путин в изявление за " Москва. Кремъл. Путин ” по телевизионния канал “Россия-1 ”, оповестява ТАСС.

Така, на въпрос на водещия Павел Зарубин, Путин разяснява рекомендацията на комисията на Конгреса на Съединени американски щати да се приготви по едно и също време за война както с Русия, по този начин и с Китай, в това число като се вземе поради разновидността за нуклеарна борба.

„ Ние изхождаме от обстоятелството, че желаеме мир и в случай че желаят да водят война с Русия, това е напълно друга война, това не е специфична военна интервенция “, акцентира Путин.

Никой разумен човек не би трябвало да позволява опцията за война сред нуклеарни сили, сподели съветският президент. „ Ако приказваме за война сред велики нуклеарни сили, това е напълно друга история ", сподели Путин, сравнявайки сходна борба със специфичната военна интервенция и спора в Близкия изток. „ Не мисля, че на хората със здрав разсъдък може или би трябвало да им минава в главата тази концепция. Но в случай че и мине, това единствено ни кара да сме внимателни ".

" И още повече -, продължи той, в случай че приказваме за опцията за война и с Русия, и с Китай. Това са нелепости, несъмнено. Не мисля, че всичко това е съществено. Според мен те просто се плашат един различен ", допусна съветският президент.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР