Горчиво! Дъщерята на Стоянка Мутафова вдига сватба. Чаровната Мария Грубешлиева

...
Горчиво! Дъщерята на Стоянка Мутафова вдига сватба. Чаровната Мария Грубешлиева
Коментари Харесай

Муки каза Да, вдига сватба щом свърши карантината

 Горчиво! Дъщерята на Стоянка Мутафова подвига женитба. Чаровната Мария Грубешлиева ще каже " Да " напълно скоро на съученика си Георги Петров.

" Казах " Да " на Гошо, познаваме се от детинство! Мисля, че най-накрая Стоянка ще се успокои от оня свят–няма да остарея сама, индивидът е добър, заслужава да се свържа с него. Ще се оженим, като свърши карантината ", споделя още Муки.

Нейният фаворит е синът на актьорите от близкото минало Райна Петрова и Борис Петров, с които се познава от години. " В този тежък миг той доста ми оказва помощ. Идва, чуваме се по телефона, пазари ми, тъй като аз въпреки всичко съм в рисковата група и доста се вардя. Трудно ми е освен тъй като нямам транспорт, самотата също може да е потискаща. Освен това никой различен, с изключение на него не ми оказва помощ единствено той ", споделя още Муки.

През годините двамата доста са си помагали, само че дъщерята на Стоянка Мутафова напълно неотдавна погледнала на него с други очи. Бъдещият брачен партньор на Муки–Георги Петров е наследник на известните артисти Борис и Райна Петрови.

Когато преди шест години умряла майката на Гошо, Муки първа му се притекла на помощ, с цел да го утеши. Когато Стоянка си отиде, той също непрекъснато я питал от какво има потребност и дали желае да пристигна да го види.

Приживе самата Стоянка Мутафова споделила, че в случай че би трябвало да избира мъж за щерка си, това ще бъде точно Гошо, който е на една възраст като Муки и двамата доста се схващат от детинство.

Като деца родителите им даже желали да ги оженят на смешка, а през днешния ден това се случва. Двамата се надяват скоро да си кажат " Да ".

Мария има първи брак с грък, а двамата допреди пет години нямаха и формален бракоразвод, само че са разграничени повече от 40 години.

" Доскоро се чувахме непрекъснато с Никос. Но поради неговото завещание взехме решение, че е по-добре да сложим завършек на този необикновен брак ", сподели още Муки, която въпреки всичко посочи, че бракът й е бил по обич, а не за пари.

Двамата се разделят, защото Муки не може да стои надалеч от майка си. " Не устоях и споделих на Никос — желая да се прибирам. Той обаче имаше мощен бизнес в страната си и не пожела да пристигна с мен тук у нас. И до там беше моят брак ", споделя още Муки.

Преди него Мария се влюбва в куп известни личности–Еди Казасян, Иван Славков, Сашо Балкански. С него живее дружно повече от 14 години, само че огромната разлика в годините им я кара да се раздели с него.

Преди година Мария имаше връзка и със съученика си Павлин Руменов. Двамата се схващат съвършено, само че фактът, че той прекарва по-голяма част от годината при щерка си в Съединени американски щати, ги отдалечава.

С днешна дата актрисата се надява, че новата й връзка ще приключи сполучливо. " Защото сякаш в тези моменти на усамотение разбираме какъв брой е значимо да бъдеш обичан и да те обичат. В последна сметка не живеем ли всички за любовта? ", пита Муки, представена от " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР