Google провежда тестове на няколко филтъра за снимки, подобни на

...
Google провежда тестове на няколко филтъра за снимки, подобни на
Коментари Харесай

Google тества филтри за снимки с добавена реалност в Android Messages

Google организира проби на няколко филтъра за фотоси, сходни на тези в известията на Snapchat  – с добавена действителност. Това се случва в Android Messages. Става въпрос за 5 филтъра – един, който прибавя балони към фотоси и видео, различен прибавя фойерверки, трети прибавя ореол, четвърти демонстрира конфети, а петият демонстрира по какъв начин индивидът на фотографията излетява със аероплан. Може да ги видите във видеото от горната страна.

За в този момент не са налични за всички консуматори, само че е подсказка за бъдещите проекти на Гугъл във връзка с известията.

За филтрите първи схващат от XDA Developers.  На клипа се вижда, че те се намират в раздела на камерата в приложението за известия. Работят сходно на тези в Snapchat. Имат си отделен  прозорец и могат да се ползват единствено на фотоси направени посредством камерата от Android Messages. Ефектите не са налични в общоприетото приложение за правене на фотоси.

За момента AR резултатите са много семпли, само че най-вероятно ще забележим и по-сложни такива, в случай че тестванията минат безпрепятствено. Удобно е да разполагаш с нещо такова. Снимките стават занимателни. Няма потребност да излизаме от app-а за известия, да вършим фотографията на друго място и след това да се връщаме там. Всичко става в границите на едно приложние.

Няма информация в какъв период да чакаме филтрите да се появят при всички консуматори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР