Google представи новия видеоклип #BestPhonesForever, в който току-що излезлият на

...
Google представи новия видеоклип #BestPhonesForever, в който току-що излезлият на
Коментари Харесай

Google се присмя на iPhone 15 Pro заради липсата на интелигентност

Гугъл показа новия видеоклип #BestPhonesForever, в който преди малко излезлият на пазара iPhone 15 Pro Max се опасява от идния анонс на Pixel 8 Pro.

Видеото демонстрира една „ страшна история “. Всичко стартира с това, че Pixel 7 Pro споделя на iPhone 15 Pro „ ужасяваща история “ за остарял мобилен телефон с бутони, който се скита някъде в гората.

„ И някои споделят, че в една тиха нощ в тази гора към момента може да се чуе тракането на неговата QWERTY клавиатура. Щрак, щрак, щрак… “ – се споделя още при започване на клипа.

Изведнъж iPhone стартира да се тормози, че Гугъл може да пусне по-хитроумен смарт телефон и тогава флагманът на Apple ще стане незанимателен и ще отиде на бунището каквато в действителност е страшната история на елементарните телефони с бутони.

Според Гугъл новият iPhone е получил само „ малко по-различен бутон за изключване на звука, малко по-динамичен Dynamic Island и нов порт за зареждане “. В него няма интелигентни функционалности. Но Pixel 8 Pro ще бъде по-иновативен и ще предложи на потребителите „ доста по-добър изкуствен интелект “, каквото и да значи това.

За какъв тъкмо изкуствен интелект става дума, ще разберем на 4-ти октомври по време на огромната презентация MadeByGoogle. На това събитие доста хора с неспокойствие чакат представянето на смарт телефоните Гугъл Pixel 8 и Pixel 8 Pro, часовника Гугъл Pixel Watch 2, чипа Гугъл Tensor G3 и други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР