Google планира да използва изкуствен интелект, за да помогне на

...
Google планира да използва изкуствен интелект, за да помогне на
Коментари Харесай

Google ще използва изкуствен интелект при създаване на реклами

Google възнамерява да употребява изкуствен интелект, с цел да помогне на фирмите да основават реклами, написа CNBC. Споре информацията Гугъл желае да употребява своя нов езиков модел PaLM 2 AI, с цел да помогне на рекламодателите да генерират активи, които могат да употребяват в своите реклами.

Наред с това Гугъл също търси способи да употребява своя AI модел, с цел да даде видео хрумвания на YouTuber - ите, а може също по този начин да интегрира AI чатбот в Play Store, Gmail и Maps, с цел да обезпечи поддръжка на клиенти.
-->
Други софтуерни колоси, като притежателят на Фейсбук Meta, се стремят да създадат набори от принадлежности за изкуствен интелект налични и за рекламодателите. Миналата седмица Meta започва AI Sandbox, който работи като „ тестова площадка “ на компанията за ранните версии на задвижвани от AI рекламни принадлежности. В момента компанията работи върху принадлежности за генериране на декор, откриване на изображения и генериране на текст, които оказват помощ на рекламодателите да основават „ разнообразни послания за избрани аудитории “.

Междувременно отчет от The Information демонстрира, че Amazon работи върху метод за генериране на фотоси и видеоклипове за компании, които желаят да основават рекламни акции на платформата. Говори се също, че компанията построява инструмент за търсене с AI за диалози, който би трябвало да дава отговор на въпроси от клиенти, да им оказва помощ да съпоставят артикули и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР