Гонсало Игуаин изведе Интер Маями до първа домакинска победа за

...
Гонсало Игуаин изведе Интер Маями до първа домакинска победа за
Коментари Харесай

Игуаин изстреля отбора на Бекъм до първи домакински успех

Гонсало Игуаин изведе Интер Маями до първа домакинска победа за сезона. Тимът на Фил Невил обърна Монреал и стигна до триумф с 2:1. След серия от шест следващи загуби и тъждество с Филаделфия преди няколко дни Маями се поздрави с първа победа от май насам.

Хоакин Торес откри резултата през първото полувреме. В 49-ата минута Игуаин изравни от дузпа, отсъдена, макар че играчите на противника твърдяха, че футболист на Интер е симулирал. Аржентинецът донесе успеха на домакините в 69-ата минута, когато се възползва от груба неточност в отбраната на Монреал. Бившият състезател на Реал Мадрид и Ювентус е осъществил седем от 12-те гола на отбора този сезон.

След края на срещата Игуаин се озова в прегръдките на татко си, който бе дошъл от Аржентина. След това нападателят уточни към небето - жест към майка му Нанси, която умря от рак в края на април. “След головете имах доста необичайно чувство. В главата си виждах облици на майка ми. Знам, че тя ме гледа от горе, както и брат ми Федерико. Баща ми плачеше, тъй като всички искахме тя да е тук”, показа Гонсало.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР