Гонки със скъпи автомобили си правят тийнейджъри в столицата. За

...
Гонки със скъпи автомобили си правят тийнейджъри в столицата. За
Коментари Харесай

Гонки със скъпи автомобили в столицата, катастрофа по чудо се размина без жетви

Гонки със скъпи коли си вършат младежи в столицата. За това алармира във Facebook профила си IT-специалистът Сергей Биларски. Самият той е бил ударен от един от колите. Катастрофата е станала на „ бул. Черни връх “. По думите му единствено с помощта на надеждността на колата му не се е стигнало до по-сериозен случай.

Мъжът написа, че незабавно след злополуката на място са пристигнали младежи, които са се пробвали да го сплашат.

Ето и целия текст:

„ По-рано довечера се сблъсках в директен и метафоричен смисъл със " светлото " бъдеще на гордата ни нация.

19-годишният лидер на залсужен с пот на челото Nissan GTR за 200к лева ме видя от надалеч по какъв начин върша ляв завой по бул. Черни връх. Беше обаче ангажиран в гонката със състезателен McLaren, не искаше да я загуби и раздаде цялата газ. В стотните преди удара видях по какъв начин колата му се усуква наляво и надясно от ускорението (това са стотици конски сили) и влиза в насрещното към мен. Спирачен път 0.

Да са живи и здрави шведите, че са създали Волвото толкоз сигурна кола, не знам дали щях да пиша каквото и да е сега, в случай че не беше здравият Вихър (така сме го кръстили).

Добре съм, благодаря авансово за загрижеността. Не е това задачата да ви споделям тази преживелица.

Пиша, тъй като се разочаровах от това младо и неопитно в житейските обстановки момче и приятелите му. Тръгна да ме заплашва, а даже това не му се получи. Събраха се 10-15 младежи с още няколко спортни коли за шестцифрени суми. Няколко по-отракани започнаха да псуват хората по улиците, които снимаха следващото произшествие на този рисков бул.. Налитаха на разпра.

За 15тина минути четирима съкварталци излязоха да кажат, по какъв начин всяка вечер виждат и чуват този и сходни нему състезатели под балконите си. Даже сякаш познаха постоянния участник в гонките.

Тийн групичката се смееше, подритваха бронята на GTRа. Нищо, тати ще му купи различен (този беше регистриран на татко му).

Чувството за безотговорност у тези деца ме разочарова. И надменността. Сякаш са освен това от нас, простосмъртните.

Поука? Научете децата си, че има закони, правила, и че в случай че не се съблюдават - могат да пострадат, те или близките. И че не са безсмъртни. Следващия път мотора на GTRa ще се вреже в тялото на 19-годишния играч и ще стане покруса. Или в различен като мен.

И пазете себе си и околните, за на никое място не бързаме, животът е прекрасен. “ 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР