Голямото пътуване продължава. Хиляди автомобили напуснаха столицата още в петък.

...
Голямото пътуване продължава. Хиляди автомобили напуснаха столицата още в петък.
Коментари Харесай

Голямото пътуване продължава, очаква се засилен трафик

Голямото пътешестване продължава. Хиляди коли напуснаха столицата още в петък. Очаква се за Коледа към 260 000 автомобила на тръгнат на път. Трафикът ще бъде натоварен.

Най-натоварено ще бъде придвижването по автомагистралите „ Тракия ”, „ Хемус ” и „ Струма ”. От Пътната организация дадоха обещание, че през идващите дни поправки няма да има, с цел да не се затруднява в допълнение напредването.

Пътна полиция основава специфична организация на придвижването, която да подкрепя извеждането на трафика от огромните градове. Върви и профилирана полицейска интервенция на територията на цялата страна, която ще следи за неправоспособни водачи.

Предвидени са повече техника за надзор над скоростта и повече патрули по пътищата. От 9.00 до 14.00 часа през днешния ден ще бъде лимитирано придвижването на камиони над 12 тона по републиканската пътна мрежа.

БДЖ е осигурило над 15 000 спомагателни места във влаковете в най-натоварените направления - от София към Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Благоевград. Хиляди пътуващи са подготвени да посрещнат и автогарите и аерогарите в страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР