Голямо напрежение няма, но напрежение има. Аз неслучайно казах, че

...
Голямо напрежение няма, но напрежение има. Аз неслучайно казах, че
Коментари Харесай

Каракачанов за управляващата коалиция: Ластикът наистина е опънат

Голямо напрежение няма, само че напрежение има. Аз неслучайно споделих, че по този начин не може да продължава. Ластикът в действителност е обтегнат. Аз не желая да го късам, само че той си има своя фаза на извънредно обтягане и по-късно изплющява нанякъде. Това разяснява министърът на защитата Красимир Каракачанов във връзка съдружните взаимоотношения и зародилото напрежение сред патриотите и ГЕРБ, заяви БНР.

Той насочи забележка, че през последната година като вицепремиер по сигурността научава за акциите на Министерство на вътрешните работи от малките екрани и от вестниците. Според него „ това не е обикновено “.

„ На последния съдружен съвет сложих въпроси, които по мое искане или по искане на „ Обедините патриоти “ са вкарани в програмата, само че не се движат. Например, минималните пенсии – 300 лв.. Разбрахме се, че това ще стане. Военното образование в учебно заведение, доброволната военна работа. Всичко това като планове сме го вкарали. Заради несъгласувана финансова рамка, топката се тупа втора година… Интеграцията на циганите… Доброволните отряди. Имаме 11 неща... Неща, които касаят малко средства, само че са значими за обществото, но понеже съдружните сътрудници са правилни, не подвигат звук, нещата не се случват “, уточни Каракачанов.

Той акцентира: „ Аз не съм се женил за министерския пост. Или ще вършим някаква работа, или няма смисъл “.

Във Варна министър Каракачанов награди ВВМУ „ Никола Вапцаров ” и флотилен адмирал проф. Боян Медникаров, шеф на учебното заведение, за постигнатото второ място в влиятелна интернационална ранглиста за равнището на образование в морските университети по света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР