Голямо количество незаконни дърва са иззети от полицията в Монтанско

...
Голямо количество незаконни дърва са иззети от полицията в Монтанско
Коментари Харесай

Ченгета ударно тарашиха за незаконни дърва в Монтанско, иззеха над 10 кубика и написаха 5 акта

Голямо количество противозаконни дърва са конфискувани от полицията в Монтанско след серия инспекции през вчерашния ден, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 
От два адреса в берковския квартал „ Раковица “ са конфискувани общо 2 куб.м. дървесина. 1 кубик прясно отсечени дърва от типа бял бор са открити в дома на 52-годишна жена. Те били без сложена горска марка, а стопанката на парцела не показала документи, удостоверяващи произхода им. Съставен ѝ е акт по Закона за горите.
Още 1 кубик дърва от типа габър били конфискувани от ченгетата от двора на 33-годишен мъж. Той също не могъл да потвърди пред органите на реда, че дървесината е добита законно и се сдобил с акт.
Същия ден ченгетата посетили и адрес в село Якимово. В дома на 50-годишен локален гражданин са открити 4 куб.м. дърва акация, без контролна горска марка и документ за генезис. 
Проверени са и два адреса в село Долно Церовене. В домовете на двама 22 и 31-годишни мъже са открити надлежно 1.5 и 3 кубика противозаконни дърва от типовете явен и акация. 
По случаите са формирани пет преписки. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР