Голямо количество марихуана е открито в хладилен камион с месо

...
Голямо количество марихуана е открито в хладилен камион с месо
Коментари Харесай

Откриха марихуана за 800 000 лева в камион с месо на паркинг в Перник

Голямо количество марихуана е намерено в хладилен камион с месо в Перник, стана ясно по време на взаимен брифинг на прокуратура, ГДБОП и Агенция " Митници ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

В тежкотоварна комбинация, натоварена с месо, на паркинг в град Перник са открити и конфискувани пресовани и вакуумирани 76 броя пакета, съдържащи растителна маса. При изработен наркотест, е реагирала на марихуана с доста високо качество. Приблизителната стойност на наркотика възлиза на 800 000 лв.. Общото количество е към 80 кг. Марихуаната е била скрита измежду 22 тона месо, натоварени в товарната комбинация. 

На територията на паркинга в директно непосредственост до композицията е открит фургон, в който проверяващите са намерили и иззели съоръжение за произвеждане на марихуана.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор в качеството на обвинени са привлечени три лица. Същите са арестувани за 72 часа. Предстои наблюдаващия прокурор да внесе в Окръжния съд искане за непрекъсната мярка " задържане под стража “ и за трите лица.

Нели СТАВРЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР