Голямо количество контрабандни части за боеприпаси - гилзи, проектили и

...
Голямо количество контрабандни части за боеприпаси - гилзи, проектили и
Коментари Харесай

Oткриха голямо количество контрабандни части за боеприпаси в багажа на пътник на летище Варна

Голямо количество контрабандни елементи за муниции - гилзи, проектили и преса за патрони, откриха митнически чиновници на летище Варна в чекиран багаж на пасажер – ирански жител, оповестиха от Агенция " Митници " за Moreto.net.

Задържаните артикули не са под специфичен надзор според Закона за оръжията, боеприпасите и взривните субстанции, само че заради комерсиалното си количество недекларираните общо 2699 елементи за муниции за конфискувани. Предприети са дейности по формиране на административнонаказателно произвеждане по реда на Закона за митниците.

Чужденецът е пътувал като екскурзиант с под наем полет за Иран на 15 септември. На митническия пункт той е минал през „ зелен кулоар “, без да заявена нищо. След взаимни дейности със работа „ Сигурност “ на летището и чиновници на „ Гранична полиция “ митническите инспектори правят щателна инспекция на чекирания багаж на пасажера.

В хода на митническата инспекция в багажа са открити преса за снарядяване на патрони, 98 гилзи за нарезно оръжие и 2600 броя проектили в разнообразни калибри. Те са били укрити на разнообразни места - в кухините на плажни чадъри, в ютия, в железни пръчки и в консервни кутии в чекирания багаж на пасажера.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР