Голямата звезда от култовия сериал Игра на тронове Кийт Харингтън

...
Голямата звезда от култовия сериал Игра на тронове Кийт Харингтън
Коментари Харесай

Звездата от Игра на тронове с изтипоса с фланелка на Левски

Голямата звезда от паметния сериал „ Игра на тронове " Кийт Харингтън показва почитание към " Левски " и българския футбол.

Екранният Джон Сноу театралничи с екип на „ сините " при срещата си с Кирил Евтимов по време на зимното издание на London Comic Con, което се организира на 11 и 12 ноември в британската столица.

В диалога си с родния футболен държавник 36-годишният британски артист призна, че е разпален почитател на " Манчестър Юнайтед " и огромен обожател на някогашния български нападател на „ алените дяволи " Димитър Бербатов, на който изпрати специфични поздрави.

При визитата си на фестивала Кирил Евтимов се видя и с редица други звезди на филмовата промишленост.

Сред тях може да бъдат маркирани 79-годишният шотландец Йън Макдърмид, изиграл Император Палпатин в именитата поредност „ Междузвездни войни " и изключително английският артист Пол Бетани, взел участие във филми като „ Шифърът на Леонардо ", „ Красив разум ", „ Господар и пълководец ", „ Туристът ", както и „ Соло: История от Междузвездни войни ".

Паметна за Евтимов ще остане срещата му с актьорите от обичаната комедийна поредност „ Полицейска академия " Джордж Уилям Бейли, изиграл капитан Харис, както и Ланс Кинси, добил известност в превъплъщението си в сержант Проктър.

Шотландската актриса Карън Гилън също беше измежду гостите, с които известният бургазлия съумя да се види в Лондон. Тя е известна с функциите си в редица продукции на „ Марвел " като „ Пазителите на галактиката ", „ Отмъстителите " и „ Тор ", както и в новите версии на „ Джуманджи ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР