Голямата звезда на сериала Братя за малко щял да се

...
Голямата звезда на сериала Братя за малко щял да се
Коментари Харесай

Владимир Михайлов от „Братя” бил женен за американка, тежал 100 кг

Голямата звезда на сериала „ Братя ” за малко щял да се размине с актьорската си кариера. Владимир Михайлов, който провокира тв сензация с ролята на Денис Топал – Драго Донков в продукцията на Нова тв, съществено мислел да емигрира в Съединени американски щати преди години. Той даже бил женен за американка. Запознал се с нея по време на студентска бригада зад океана. Дълго се колебаел дали изобщо да се връща в България. Накрая се прибрал дружно с американката.

Макар че откогато се появи в сериала „ Братя ”, Владимир Михайлов е любим на нежния пол, той не пропуща комфортен случай да означи, че от дълго време е ангажиран. Актьорът е женен и има цели три деца, само че от две съпруги. Първият му брак е с американка. За разлика от множеството емигранти, които мечтаят да се оженят за момиче от Съединени американски щати, с цел да получат поданство, а някои даже заплащат на локални дами за автограф пред управляващите, Владимир Михайлов се отказал от концепцията да живее зад граница, откакто усетил какво е да си чужденец в Америка. Той работел там едно лято, до момента в който учел Английска лингвистика в Софийския университет – звездата в никакъв случай не е бил нито в театрална, нито в музикална академия, макар че цялостен живот си изкарва хляба като артист и музикант. Явно момичето, с което се е залюбил в Съединени американски щати, доста го е обичало, тъй като обърнало тил на страната на неограничените благоприятни условия, с цел да пристигна в нашата страна. От нея артистът има две деца. Първото е момче, кръстено на бащата на Михайлов, а второто – момиче, кръстено на майка му.

Звездата от „ Братя ” става татко за първи път, когато е единствено на 26 години . По това време той не мисли доста за актьорска кариера, само че към този момент е сполучлив музикант със своята група „ Сафо ”, която получава няколко награди на БГ Радио – едно от най-престижните оценки за българска музика до ден сегашен. В свои изявленията Михайлов споделя, че когато за първи път взел сина си на ръце, му било мъчно да одобри, че е баща, а не батко на бебето. После се родила и неговата дъщеричка, само че последвал бракоразвод с майката.
До през днешния ден не е обществено известно тъкмо какво се е случило сред двамата млади родители, с цел да докара до раздялата им. Но се знае, че първата брачна половинка по този начин и не се връща в Америка. Тя резервира положителни връзки с някогашния си мъж, остава да живее в София и по този метод дава опция на двете си деца да не прекъсват своята връзка с татко си. Михайлов не един път е споделял, че за разлика от множеството разведени българи, той няма график за срещи с наследниците си. Виждат се когато и да е, постоянно гостува в тв студиа дружно с тях, а те към този момент вървят по неговите стъпки. Синът му има първите си функции като артист, а щерка му пее в детския хор на Софийската опера и балет, където бащата взе участие с основни функции в две представления – „ Мамма миа ” и „ Клетниците ”.

Преди близо 10 години Михайлов подвига втора женитба – с цигуларката Михаела Ненова. За втората си брачна половинка той споделя, че е неговият Ангел на музиката. Двамата основават група, в която работят дружно, а в това време Михаела приема двете деца от първия му брак съвсем като лични. Наред с това му ражда още едно дете – Велизар, който извършва ролята на дребния Драго в сериала „ Братя ”. Макар към момента да не е навършило 9 години, момчето е на „ ти ” с камерите. Участва в клипове на родителите си и най-вероятно, също като кака си и батко си, ще наследи специалността им.

На фона на триумфите си в персонален и професионален проект Владимир Михайлов има и своите персонални борби . На първо място е сполучливо извоювана битка с килограмите, която води от години. Преди време в изявление за предаването „ На кафе ” той шокира водещата Гала, като й сподели, че е тежал 100 кг. При неговия междинен растеж това е сериозна цифра, която артистът е съумял да редуцира с цената на големи старания на волята. Първият път, в който си споделя, че би трябвало да отслабне, е когато се качва на театрална сцена. Първата му роля е на Юда в рок операта „ Исус Христос Суперзвезда ” в Музикалния спектакъл. Премиерата е преди 10 години. Владимир се оправя идеално с вокалните си осъществявания, само че изпитва терзания към театралното си държание – килограмите му тежат. Затова взема решение да отслабне. Започва да внимава с какво се храни, съблюдава всевъзможни диети и в последна сметка реализира физиката, с която го познават фенките му през днешния ден. Върхът е, когато за две седмици смъква цели 8 кг . Налага го роля във кино лентата „ Септември в Шираз ” със Салма Хайек и Ейдриън Броуди. Героят на Михайлов е пандизчия. Самият артист по това време тежи към 90 кг и преценя, че това е прекалено много за човек, прекарал месеци зад решетките. Налага си свиреп режим. Единственото, с което се храни, е изсъхнало печено месо без сол, гарнирано със салати без подправки и лой. Последните два дни преди фотосите напълно стопира да се храни, а в деня преди да излезе пред камерите изключва и течностите. Така по време на фотосите наподобява тъкмо както ролята го изисква. Но насмалко не припада от апетит и жадност.

За ролята в „ Братя ” също се подлага на диета, защото по време на изключителното състояние напролет се отпуска и леко напълнява. Но съгласно персоналните му визии Денис Топал би трябвало да е грациозен. Затова още веднъж минава на хранителен режим. Освен това се подстригва. Години наред той не се разделя с дългата си коса на рокаджия. Но сериалът надвива, изключително в миг, в който клубовете са затворени и няма доста концерти.

Благодарение на тези две промени във външния си тип Владимир Михайлов сега разрушава класациите за мъжки съблазън. Все по-усилено се приказва, че без да желае е унищожил секси имиджа на своя сътрудник Калин Врачански, който от години е привикнал да е огромната звезда във всяка продукция, в която се появява. Дали ази популярност ще продължи, или е краткотрайно събитие? Времето ще покаже, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР