Голямата звезда на Челси Еден Азар призна след триумфа на

...
Голямата звезда на Челси Еден Азар призна след триумфа на
Коментари Харесай

Азар: Това е моето чао с Челси, време е за промяна

Голямата звезда на Челси Еден Азар призна след триумфа на тима му в Лига Европа, че ще напусне лондонския клуб и това е бил неговият финален мач с отбора от Западен Лондон. „ Това е моето довиждане с Челси”, бе коментарът на белгийския плеймейкър след последния съдийски сигнал, като довери, че към този момент се е схванал с новия си тим и остава единствено споразумението сред двата тима. Именно във финала в Баку против Арсенал Еден Азар означи третия и четвъртия гол за Челси при триумфа с 4:1.

Челси и неговият рАЗАРен футбол попиляха Арсенал

Всезнаен факт е, че испанският Реал Мадрид е любимец №1 за поста на белгийския плеймейкър.

„ Всичко беше прелестно през днешния ден. Мисля, че и двата тима играхме под стрес първото полувреме, тъй като е край, само че по-късно Оливие Жиру вкара. Това беше стартът на една велика нощ. Играхме добре и контролирахме мача, благополучен съм, че оставям тази купа при момчетата. Мениджърът ни сподели да играем футбол след почивката и ние показахме класата си ", започва Еден Азар.

За бъдещето:

„ Ще решим в идващите дни, защото до момента мислих единствено за финала. Направил съм към този момент своето решение и очаквам съгласие сред клубовете. Мисля, че това е моето „ чао” с Челси, само че във футбола в никакъв случай не знаеш. Мечтата ми бе да играя във Висшата лига и го направих за един огромен тим. Сега е време за ново предизвикателство”, приключи Еден Азар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР