Голямата звезда на Бруклин Нетс Кевин Дюрант няма да играе

...
Голямата звезда на Бруклин Нетс Кевин Дюрант няма да играе
Коментари Харесай

Окончателно: Кевин Дюрант пропуска остатъка от сезона за Бруклин

Голямата звезда на Бруклин Нетс Кевин Дюрант няма да играе във финалната фаза на сезон 2019/20. Това заяви самият той в предаването The Undefeated. Крилото избира да изчака, тъй като не е сигурен, че тялото му ще издържи на интензитета на игра, а също по този начин това ще му даде късмет да се приготви по-добре за идващия сезон.

" За мен е най-добре да изчакам. Не мисля, че съм подготвен да играя на такова движение през идващия месец. Това ми дава повече време да се приготвя за идващия сезон и останалата част от кариерата си ", показа Кей Ди.

Kevin Durant rules out returning in the 2019-2020 season

" My season is over. I don't plan on playing at all. "

(via @MarcJSpearsESPN) pic.twitter.com/4D9LjI6WkZ
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 6, 2020 Бившият състезател на Голдън Стейт скъса ахилесовото си сухожилие в мач №5 от Финалите предходната година.

" Сезонът ми завърши. Изобщо не възнамерявам да играя. Взехме решение още предишното лято, че просто ще би трябвало да очаквам до идващия сезон. Изобщо не съм имал проекти да влизам в игра през актуалната акция ", прибавя 31-годишният състезател.

Другият водач в отбора - гардът Кайри Ървинг, също претърпя интервенция на рамото. Информациите сочат, че той също няма проекти да вземе присъединяване в заключителната фаза на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР