Голямата звезда на бойните спортове Конър Макгрегър подкрепи свой 8-годишен

...
Голямата звезда на бойните спортове Конър Макгрегър подкрепи свой 8-годишен
Коментари Харесай

Макгрегър направи много мил жест към малък свой фен

Голямата звезда на бойните спортове Конър Макгрегър поддържа собствен 8-годишен почитател, който е бил нахапан от куче, съобщи mma.bg. Каш Бирман е наследник на някогашен футболист от NFL. Преди няколко години той е атакуван от фамилното куче, а неотдавна се подложил на интервенция на лицето.

Майката на момчето е американската телевизионна персона и певица Ким Золсак. Тя споделя, че се свързала с треньор, който от своя страна срещнал Макгрегър с историята и Конър решил да надъха дребното момче с видео преди интервенцията.

По-късно този месец Конър ще се завърне в клетката, с цел да се бие с Дъстин Поарие на UFC 257 в Абу Даби. Конър даде обещание, че ще подари $500,000 за благотворителната организация на своя противник.

''Ето какво сподели Конър във видеото към своя дребен почитател:

Каш, какво става, другар? Аз съм " The Notorious " Конър Макгрегър. Просто желаех да те поздравя. Чух, че си имал борба с куче, която си спечелил. Поздравявам те за тази победа.

Аз възнамерявам да запиша моя победа на UFC 257 по-късно този месец. Готвя се за борбата и открих ентусиазъм от твоята победа. Благодаря ти и поздрави за успеха.''

ВИДЕО:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР