Голямата звезда на босненския баскетбол Юсуф Нуркич говори относно финансовите

...
Голямата звезда на босненския баскетбол Юсуф Нуркич говори относно финансовите
Коментари Харесай

Юсуф Нуркич: Участието ни на ЕвроБаскет 2022 ще бъде несигурно до самия край

Голямата звезда на босненския баскетбол Юсуф Нуркич приказва по отношение на финансовите проблеми на локалната федерация, вследствие на които присъединяване на страната на ЕвроБаскет 2022 към момента не е несъмнено.

“Колкото и да не ни се желае целият този цирк да не ни пречи, не мога да настоявам противоположното. Разбираме, че обстановката е турбулентна. Надявам се такива неща да не се случват в бъдеще. Все отново атмосферата в тима е страхотна и точно това ни крепи.
 ЕвроБаскет 2022 може да остане с един участник по-малко ЕвроБаскет 2022 може да остане с един участник по-малко
Въпросът е дали ще успеем да отидем на ЕвроБаскет 2022. Ако отидем, ще съм доста щастлив. Европейското състезание е една от най-големите съревнования, където всеки може да победи всеки. В последна сметка присъединяване ни на шампионата ще бъде нестабилно до самия край. Нямам никакви подозрения в това, че сме първокласен тим. Важното е дали ще можем да го покажем на шампионата ”, показа Нуркич пред медиите в страната.

Босна и Херцеговина ще отпътува за Естония в петък, като през уикенда ще се изправи против Естония и Белгия. На ЕвроБаскет 2022 селекцията на Адис Бечирагич би трябвало да срещне Франция, Литва, Словения, Германия и Унгария в извънредно мощната група “B ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР