Голямата звезда на аржентинския национален отбор Лионел Меси заяви след

...
Голямата звезда на аржентинския национален отбор Лионел Меси заяви след
Коментари Харесай

Меси: Не искахме да почнем по този начин

Голямата звезда на аржентинския народен тим Лионел Меси съобщи след загубата с 0:2 от Колумбия в първия мач на отбора от груповата фаза на Копа Америка, че няма място за отчаяние и чака всички да вдигнат глави, с цел да преследват повече от наложителна победа над Парагвай в идната среща.

На стадион „ Арена Фонте Нова” в Салвадор „ гаучосите” паднаха след попадения на Роджър Мартинес и Дуван Сапата в заключителните 20 минути на срещата. Преди това Меси и компания имаха задоволително шансове да поведат в резултата, което щеше да тласне срещата в друга посока на развиване

„ Напускаме терена с горчиво възприятие. През второто полувреме имахме своите шансове”, разяснява Меси, който след дни ще навърши 32 години.

„ Не искахме да стартираме шампионата по подобен метод, това е явно, само че би трябвало да вдигнем глави и да продължим напред. През първото полувреме отстъпвахме малко и се стремяхме да се задържим в мача, само че през второто заиграхме доста по-открито.”

„ Когато губим, за всички ни е тежко. Нормално е да приемем загубата по неприятен метод. Сега би трябвало да мислим за мача против Парагвай”, приключи Меси.

Аржентина посреща Парагвай на 20 юни във втория си мач от група В.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР