Голямата сензацията от последните часове безспорно е загубата на Антъни

...
Голямата сензацията от последните часове безспорно е загубата на Антъни
Коментари Харесай

Шокиращите думи на Джошуа към щаба си преди да бъде нокаутиран

Голямата сензацията от последните часове несъмнено е загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис , която му коства международните трофеи. Въпреки че бе считан за огромния любимец, AJ беше пратен 4 пъти в нокдаун и след механически нокаут загуби купите си от 121-килограмовия мексиканец.
Медиите в Англия разкриха какво е споделил Джошуа на един от екипа си след края на петия и шестия рунд. на 50 секунди преди края Руис още веднъж натисна и вкара три точни попадения против Джошуа, два от които главата на първенеца. С два леви прави Руис още веднъж разклати съществено британеца, който направи всичко по силите си да избяга от ударите на противника - рунд за Руис.
След петия рунд Джошуа попитал своя треньор Роб Маккракен: " Кой рунд е това? ", а на идната отмора към този момент разкървавения боксьор очевидно бе по-зле и още веднъж се обърнал към своя щаб: " Защо се усещам по този начин? ". В седмия, финален рунд, британецът понесе още два нокдауна, като се изправи и при двата, само че съдията видя, че Джошуа е несъответстващ и постави завършек на мача.
След мача си против Дионтей Уайлдър той назова Джошуа " страхливец ". Вижте детайлности в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР