Голямата новина при президента Радев е присъствието на Иво Христов

...
Голямата новина при президента Радев е присъствието на Иво Христов
Коментари Харесай

Политолог: Иво Христов доказа тясната връзка между Дондуков 2 и Позитано 20

Голямата вест при президента Радев е наличието на Иво Христов в листата на Българска социалистическа партия за идните избори. Това е пасив за президента без всякакво подозрение. Ясно е, че господин Христов е човек с висока подготвеност и експертиза, само че към този момент всички обвинявания против президента получиха един законен мотив с 4-тото място на Иво Христов в листата на Българска социалистическа партия. Иво Христов просто потвърди тясната връзка сред "Дондуков " 2 и "Позитано " 20. Това съобщи в ефира на предаването "Панорама " по Българска национална телевизия политологът Димитър Ганев.

,,Апартаментгейт е перлата в короната на свадите. Въпросът е за какво тъкмо апартаментгейт. Първо тъй като тематиката е близка до българите, уверен съм, че се разисква във всяко едно семейство. Вторият фактор е, че през последните 2-3 години виждаме едно и също – политизиране на абсурда и заледяване на електоралните нагласи'', изясни Ганев.

,,Листата на Движение за права и свободи към този миг демонстрира мощната ангажираност на партията с тези избори. С тази листа от Движение за права и свободи ни споделят ние ще дадем всичко от себе си'', добави политологът.

,,Скептичен съм за високо присъединяване в изборите, изключително при тези кавги около жилищата, които демотивират доста жители да гласоподават. Така че надали можем да чакаме високо участие'', разяснява по тематиката и политологът Антоний Тодоров.

,,Не виждам радикална смяна у президента. Радев е определен по предложение на Българска социалистическа партия, тъй че е ненапълно обикновено да има непосредственост с Българска социалистическа партия. Ето за какво тази връзка сред "Дондуков " и "Позитано " наподобява ненапълно логична'', добави той.

,,В абсурда с жилищата пролича прекрачването на предел на някакво благовъзпитание. Това е подобен скандал, който засегна възприятието за правдивост на българина'', заключи Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР