Голямата любов на Ивана - Стоян Стоев от оркестър Канарите,

...
Голямата любов на Ивана - Стоян Стоев от оркестър Канарите,
Коментари Харесай

Голямата любов на Ивана залюби народна певица

 Голямата обич на Ивана - Стоян Стоев от оркестър " Канарите ", има нова жена до себе си. Той заряза дългогодишната си половинка Малина Колева поради националната певица Ваня Вълкова. Двамата към този момент не крият връзката си. Стоян и новата му възлюбена се забелязали още след връщането й в редиците на " Канарите " тази пролет. Отскоро към този момент живеят дружно и са на крилете на любовта.

Бащата на Стоян и началник на " Канарите " Атанас Стоев е дал благословията на новата връзка на първородния си наследник. За да се събере с Ваня, барабанистът заряза дългогодишната си половинка Малина Колева. Двамата бяха дружно към седем години, като непрекъснато се събираха и разделяха. По време на една от тези разлъки Стоян претърпя бурна любовна история с певицата на народа Ивана. Изпълнителката на " Шампанско и сълзи " беше луда по Канара, само че в последна сметка двамата се разделиха. След това Стоян се прибра при Малина, до момента в който в живота му не се появи Ваня Вълкова.

" Благодаря ти! Благодаря и на всички към теб, които спомогнаха да се постави завършек на тази мъка! Аз ще бъда щастлива... А той? А вие? ", е един от мненията на зарязаната Малина във фейсбук по този мотив. Тя получава голяма поддръжка от приятелите си в сложния миг.

" Връщане обратно НЯМА! Имам поддръжката и любовта на доста хора, не съм сама, както ми се втълпяваше до момента... Вярвам в себе си, знам, че ще съумея и не скърбя за предишното, в противен случай БЛАГОДАРЯ МУ за урока и за духовното ми израстване оттук-нататък. Животът е прекомерно прекрасен, с цел да го пропиляваш с токсични хора ", безапелационна е Колева.

Ваня Вълкова бе омъжена в Раковски, само че се е разделила със брачна половинка си преди време. Сега тя е бясно влюбена в Стоян и е подготвена на всичко, с цел да го задържи до себе си, пише  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР