Голямата изненада на тези избори за мен е феномена Божков.

...
Голямата изненада на тези избори за мен е феномена Божков.
Коментари Харесай

Николай Марков: Голямата изненада на тези избори за мен е феноменът Божков

Голямата изненада на тези избори за мен е феномена " Божков ". Това разяснява в профила си във " Facebook " специалистът по национална сигурност Николай Марков.

" Сигурно забелязвате, че нито отляво, нито отдясно, минимум от центъра на политическия набор споделят и думичка за това. Случайност? - Не мисля. Дългогодишната кървавочервена тактичност на нашите незаконни политици е да неглижират явни работи - от съществуването на всеобщи гробове изкопани в наши дни, до ориста на всеки обособен жител. Нищо за тях не съществува, когато не приказват за него - такива са нашите потурняци ганьовци.
Лично съм ги претърпял!

Истината е, че се опасяват даже да упоменат името на Божков по доста аргументи - от това, че са били в офиса му зад Народното събрание, до това, че доста от роднините им са във компании, свързани с божкови олигархични интензивности. От това следва, безмълвие, неглижиране и забиване на главата в пясъка, а в случай че там е невероятно по някои аргументи - в задниците си. Зависимости, корупция, политическа престъпност. И олигарси. Това е формулата.

Нека бъда малко по-конкретен. Само малко. От 240 депутати в изтеклото в канализацията национално посланичество, едвам 18 индивида не са ходили в офиса на Божков прочут като " аквариума ". В този аквариум са плували съвсем всички днешни " рибки ", които виждате по малкия екран - видни политически водачи, магистрати, корумпирани служители на реда, притежатели на медии, публицисти и доста други. Хиляди зачислени в листата за изхранване.

Страхът трансформира всеки човек в лукавец и в това нямам никакви подозрения. От паяжината на страховете се излиза доста мъчно и не без заплащане на тежка цена. Затова ви споделям изрично, че у нас няма свободна политическа воля, нито свободна държавна власт. И не повтаряйте като папагали клишето: " Всички са маскари. " Нямате изгода да се сугестирате отрицателно по отношение на мен, тъй като аз нямам виновност за обстановката. Напротив.

И не забравяйте въпреки всичко, че в действителност всички са маскари. Малкото други са елементарни олигофрени, които не знаят къде е небето и къде земята. Но доста желаят да знаят ", написа още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР