Голямата и зле пазена тайна на актьора и режисьор Ники

...
Голямата и зле пазена тайна на актьора и режисьор Ники
Коментари Харесай

Незаконният син на Ники Илиев иска да се запознае с него! Брадърката Анелия получила пари, за да си трае, че има дете от него

Голямата и зле защитавана загадка на артиста и режисьор Ники Илиев – противозаконният му наследник Анджело, напира да се срещне с баща си. 15-годишният пубертет живее с майка си в Италия, само че в последните месеци е решил непременно да откри контакт с биологичния си родител, научи HotArena .

Майката на хлапето – участничката в първия сезон на „ Биг Брадър ” Анелия, с големи старания възпирала наследника на екранния красавец да търси татко си . Анджело даже издирил координатите на продуцентската компания на блондина – „ Ники Илиев филмс ” и възнамерявал да написа просторно писмо. Мама Ани излязла пред хлапето с класическите сърцераздирателни мантри, че индивидът, който ги е изоставил и не е поискал да бъде част от живота им, не заслужава да бъде издирван, писа „ Таблоид “.

Запознати с трагичната фамилна история обаче настояват, че мотивацията на дамата била напълно друга. Още преди повече от десетилетие Анелия се схванала с майката на Ники – маститата дерматоложка проф. Мирослава Кадурина, да не се меси по никакъв метод в живота на артиста . В подмяна на това получила солидна финансова отплата от лекарката, която сега е подсъдима по дело за източване на Военномодецинска академия на стойност 6,5 млн. лв..

Звездата от „ Забранена обич “ и Анелия се срещнали при започване на века във фитнес зала и макар, че той е с 6 години по-млад от нея, посред им пламнала искра. Двамата даже възнамерявали женитба, само че дни преди да разменят брачните халки младежът се отказал от брака под натиска на мама Мирослава.

След краха на връзката си с Илиев Анелия се върна в Италия, където отглежда и до през днешния ден 19-годишната си щерка Алесия и сина си от Ники Илиев — 15-годишния Анджело.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР