Голяма рокада предстои в ефира на bTV. Очаква се Николаос

...
Голяма рокада предстои в ефира на bTV. Очаква се Николаос
Коментари Харесай

Цитиридис сяда на стола на Сашо Кадиев

Голяма рокада следва в ефира на bTV. Очаква се Николаос Цитиридис да стане освен вечерен, само че и предиобеден водещ от есента, оповестява Novini.bg.

Гъркът е най-вероятният правоприемник на Сашо Кадиев в ефира на " Преди обед “. От септември синът на Катето Евро ще се появява пред камерите единствено по два пъти седмично. В " Преди обед “ трескаво обмислят по какъв начин да продължи шоуто от есента.

От една страна, Сашо Кадиев желае по-малко задължения за малкия екран, с цел да може да поема повече нови функции. От друга страна, друга звезда в ефира – Николаос Цитиридис, в последно време е съвсем без работа, тъй като предаването му се излъчва единствено в петък.

Той стана изобретателен продуцент на шоуто си, само че даже и това не е задоволително, с цел да запълни свободното му време. Най-логичното решение е да го пуснат да води дружно с Деси Стоянова, с цел да уплътнят работния му график. Той е задоволително известен, с цел да притегли фенове пред екраните и в това време – задоволително занимателен, с цел да компенсира суховата си колежка, която има доста качества, само че възприятието за комизъм не е измежду тях. Говори се, че артистът мъчно издържал натоварването да е в малкия екран до обяд, а по-късно да тича по представления в страната.

Това очевидно е почнало да се отразява на здравето му. Освен това се тормозел, че поради малкия екран не може да поеме нито нови функции в театъра, нито в киното и сериалите, написа " Уикенд ".

Продуцентът на предаването Георги Тошев удостовери, че обмисля да понижат натоварването му. Преди две години той отново съобщил, че има желание да подава молба за овакантяване, само че се отказал. Сега обаче май към този момент е на ръба на опциите си. Единият вид бил да го оставят да води графа в предаването, вместо да излиза на екран всеки ден, другият бил да води с Деси, само че единствено два пъти седмично.

През останалото време до Стоянова да сяда различен – най-вероятно Цитиридис.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР